Menú
- Inicio
- Benvida
- O noso centro
- O noso proxecto 2019-2022
- Uusikaupunki kick-off meeting
- Verín
- Verín staff meeting
- Italy
- Portugal
- Hungary
- Finland
- Budapest staff meeting
- Opening2Diversity
- Centro Acreditado Erasmus+
- Curso Malta
- Experto Invitado
- Freixo (Portugal)
- Visita preparatoria Freixo
- Verín-Draguignan
- Draguignan (Francia)
- Proxecto IDEAS Macedonia do Norte
- PROXECTO IDEAS Dinamarca
- Mobilidades individuais alumnado
domingo, 19 de abril de 2020
4 de decembro: Degustación de receitas de "alta cociña"
Parte do proceso de coñecemento entre os estudiantes consistía en elaborar unha receita de cociña xuntos e presentala ante o resto do alumnado ó día seguirte a modo de concurso. Aquí vemos unha apetitosa selección de sobremesas e pratos quentes elaborados polo alumnado.
Como sorpresa final entregóuselle ao profesorado e alumnado estranxeiro un libro de receitas de elaborado polo profesorado e alumnado galego.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario